Camino del Norte 2024

Santiago is calling ……..

By
on
10 juni 2024

In 2019 heb ik de Camino Francés gelopen; één groot feest! Nu 5 jaar later ga ik de gok wagen om een deel van de Camino del Norte te lopen. Anders dan de titel hierboven doet vermoeden, lijkt me dit niet haalbaar. Mijn fysieke gesteldheid is aanzienlijk minder geworden. De vorm van de dag zal bepalend zijn. Een mindere dag zal mogelijk betekenen dat er niet gelopen wordt. Een extra rustdag zal ik maar zeggen. Ik ga gewoon kijken waar het schip strandt, een dag, een week, twee weken, zeg het maar.

Toch kijk ik enorm uit naar een wandeltocht door het prachtige noordelijke, aan de Golf van Biskaje grenzende deel van Spanje. En ook deze keer ben ik van plan om een blog bij te houden en wat foto’s te plaatsen. Dus voor wie het leuk vindt www.vanginneken.nu

Op 22 juni 2024 vertrek ik vanuit Amsterdam met de Eurostar naar Parijs en vandaar met de TGV naar Hendaye. Ik loop vervolgens een paar kilometer naar Irun in Spanje en na een overnachting daar begint op 23 juni 2024 mijn pelgrimstocht. Heerlijk!

TAGS
8 Comments
 1. Beantwoorden

  Els

  10 juni 2024

  Juni is een prachtmaand om te gaan lopen!!!!
  In gedachten zal ik met je meelopen en duimen voor schone lucht zodat je volop kunt genieten van de mooie omgeving en bizondere ontmoetingen!💌

 2. Beantwoorden

  Truus

  10 juni 2024

  Wauw Frits, wat een moed.
  Inderdaad een prachtige tijd om te lopen en ik verheug me alweer op je verhalen.
  Heel veel succes hoor 🙋‍♀️

 3. Beantwoorden

  Ad Beijaard

  10 juni 2024

  Knap Frits dat je het weer gaat doen veel succes en k zal je weer volgen en op afstand steunen groet Ad

 4. Beantwoorden

  Caroline

  11 juni 2024

  Wat super stoer Frits..hoop op een een hele fijne Camino voor je en kijk graag met je mee.
  Liefs Caroline

 5. Beantwoorden

  Willem van den Bremer

  11 juni 2024

  Hoi Frits,
  Mooi dat je nu toch zover bent om deze uitdaging aan te gaan. Ga er lekker van genieten en schroom niet om een rustdag te pakken. Het is een mooie uitdaging, maar toch ook geen wedstrijd 👍

 6. Beantwoorden

  Dorry Koomen

  12 juni 2024

  Hoi Frits,
  Wat een uitdaging! Ik wens je heel veel wandelplezier en mooie ontmoetingen.
  Liefs,
  Dorry

 7. Beantwoorden

  Elsbeth Van Damme

  15 juni 2024

  Veel plezier! 😊

 8. Beantwoorden

  Alje Dijksterhuis

  22 juni 2024

  Hoi Frits,
  Heel veel succes en vooral plezier gewenst.
  Groet, Alje en Erika

LEAVE A COMMENT