Camino Frances 2019

De camino naar Santiago de Compostella

By
on
16 februari 2019

Ruim een jaar ben ik nu aan het trainen voor deze pelgrimstocht. Mijn schema is op dit moment elke dag tussen de 8 en circa 15 km lopen. Op vrijdag, zaterdag of zondag loop ik nu een afstand van tussen de 15 en 18 km. De komende maanden ga ik dit uitbreiden naar een afstand van tussen de 20 en 25 km. Daarnaast probeer ik twee keer per week in de sportschool te zijn voor een circuittraining. Daar loop ik ook elke keer tot nu toe 30 min op de loopband met een stijgingsniveau van 10%. Ik hoop dat dit alles voldoende zal zijn om op 10 mei 2019 getraind de trein te kunnen nemen naar Dax in Frankrijk. ‘s Morgens om 07.30 uur vetrek ik vanuit Amersfoort. Een tussenstop in Amsterdam en Parijs en dan met de TGV naar Dax. Aankomst daar 15.30 uur. De eerste nacht verblijf ik in een hotel en heb dat ook al geboekt. De volgende dag reis ik met de bus naar Saint Palais. Ik hoop op deze dag de eerste kilometers te gaan lopen. Hoe of wat weet ik nog niet. Eerst maar zien dat ik daar aankom.

TAGS
4 Comments
 1. Beantwoorden

  Harry

  7 mei 2019

  Hey Frits,
  Nog even en het is zo ver. Volgens mij begint het al te kriebelen.
  Heel veel succes bij het lopen.
  Leuk dat we jou kunnen volgen via deze blog.
  Gr. Harry

 2. Beantwoorden

  Jolanda

  10 mei 2019

  Goedemorgen Frits,
  Vandaag is het dan zo ver! De grote dag van je avontuur en uitdaging is aangebroken! Nogmaals heel veel succes, moed, energie en uithoudingsvermogen toegewenst! Ik ga je zeker volgen!
  Groetjes, Jolanda

 3. Beantwoorden

  Wilma vd Bremer

  10 mei 2019

  Frits heel veel succes met deze geweldige wandelprestatie. Geniet van de mooie momenten.
  Groet Wilma

 4. Beantwoorden

  Carin Velt

  13 mei 2019

  Veel wandelplezier, ik hoop dat de tocht je brengt wat je ervan verwacht.

LEAVE A COMMENT